Maak kennis met Harietta!

Terug

De personen rondom Agro America

De komende tijd laten we je graag kennis maken met alle personen bij en rondom Agro America. In onze fabriek produceren we aan de hand van onze eigen innoverende technieken, hoogwaardige kunstmestvervangers. Dit kunnen we niet zonder ons enthousiaste team!

Vandaag is het de beurt aan Harietta:

Ondertussen werkt Harietta alweer 3 jaar bij Agro America. Deze geboren en getogen Meterikse met Americaanse roots, startte bij Agro America met de transportplanning. Met deze planning zorgt ze dat onze eindproducten op de juiste dagen, op de juiste plaats van bestemming komen. Naast de planning van de export van de vaste fractie, ondersteunt ze Loes bij allerlei financiële en administratieve taken. 

De aanwezigheid van Harrieta op kantoor staat overigens ook garant aan goede muziek. Net als Henk draagt ze jaarlijks haar steentje bij tijdens de voorbereiding van het Rowwen Hèze Slotconcert. Die connectie met America, die is er dus nog steeds! 

‘’Op een gemiddelde werkdag komt er letterlijk en figuurlijk van alles langs. Het werk zelf is lekker afwisselend en er is hier altijd van alles te doen. Dat maakt het werk hier ook zo ontzettend leuk. Naast dat er hard gewerkt wordt, lachen we met de collega’s ook wat af op kantoor! Het plannen van de export betekent ook het uitzoeken van allerlei (rand)zaken. Dit zorgt vaak voor leuke uitdagingen!’’