Maak kennis met Loes!

Terug

De personen rondom Agro America

De komende tijd laten we je graag kennis maken met alle personen bij en rondom Agro America. In onze fabriek produceren we aan de hand van onze eigen innoverende technieken, hoogwaardige kunstmestvervangers. Dit kunnen we niet zonder ons mega enthousiaste team!

Vandaag is het de beurt aan Loes

Het is alweer zo’n 9 jaar geleden dat Loes bij ons in America binnenwandelde, bij VP Systems. Destijds kwam ze binnen en werkte ze nog alleen met Henk bij VP Systems en ondertussen is ze onderdeel van het 8-koppige team van Agro America / VP Systems. Tegenwoordig werkt deze geboren en getogen Americaanse 28 uur in de week bij Agro America.

 

Als (financiële) boekhouder is Loes onze vrouw van de financiën. Naast de boekhouding zorgt Loes eigenlijk voor alles wat nodig is hier op kantoor en pakt ze alles aan wat aan te pakken valt. Daarnaast is er uiteraard altijd plaats voor een geintje op zijn tijd en is een dag niet gelachen, een dag niet geleefd!

‘’Een dag op kantoor bij Agro America is nooit saai. Er gebeurt écht van alles en iedere dag is weer een nieuwe uitdaging. Je kunt hier van te voren niet vaak incalculeren hoe een dag er uit komt te zien omdat we iedere keer wel weer tegen nieuwe uitdagingen aanlopen. Dat maakt het werk hier ook zo ontzettend leuk en afwisselend. Zeker ook omdat er altijd wel ruimte is voor een geintje, voel ik me hier als een vis in het water!’’